NYT ODENSE - tid til forandring!
Der er -744 dage til valget!
Forsiden | Hvem er vi | Politik | Nyheder | Medlemsskab | Presse | Letbane | Odense & Co | Kontakt
strand
Hjemløs


Det er faktisk ikke muligt at spare sig ud af en økonomisk krise, der skal tænkes helt anderledes og investeres på måder, som kan skabe den udvikling, vi har så meget brug for!

FOR DET TREDJE:

- skal vi have gjort op med al den KONTROL, som vi finder i kommunen i dag. Vi skal i stedet bygge fremtiden op omkring TILLID. Vi skal begynde at arbejde ud fra tillidsbaserede relationer, med andre ord skal vi starte på at anvende TILLIDSEFFEKTEN - det vil også være med til at skabe det overskud, der er brug for på flere måder.

I forbindelse med indførelsen af de TILLIDSBASEREDE RELATIONER, skal der også tages hånd om et stort problem, nemlig den manglende YTRINGSFRIHED for de offentligt ansatte. De skal til enhver tid kunne ytre sig om forholdene i kommunen og på deres arbejdsplads - især om de uhensigtsmæssigheder de finder i hverdagen - uden at risikere repressalier eller afskedigelse.

Vi behøver absolut ingen "Whistleblowerordning", idet det efter vor opfattelse er en selvfølge, at der bliver gjort opmærksom på eksempelvis dårligt arbejdsmiljø for de ansatte, uhensigtsmæssig sagsbehandling og andre forhold, som er med til at koste borgerne i Odense mere end nødvendigt!

Ønsker du at være med til at skabe denne forandring, kan du melde dig ind i Lokallisten "Nyt Odense", så du kan være med til at forme fremtidens politik for borgerne i Odense.

Vi har et lille slogan i Lokallisten "Nyt Odense", og det er:

VI ER IKKE RØDE OG VI ER IKKE BLÅ - MEN VI ER TIL AT STOLE PÅ!

Vi har som vores første prioritet at tilgodese borgernes bekymringer og behov, hvilket er et af punkterne i TILLIDSEFFEKTEN.

Vi glæder os til at se dig som medlem i Lokallisten "Nyt Odense".


Tilbage til forsiden...

Lokallisten NYT ODENSE :: Guldbergsvej 17, st. :: DK-5000 Odense C :: Telefon: 23 72 69 49 :: E-mail: post@nytodense.dk